Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί πολίτες και επισκέπτες της Ηλείας,

με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε τη ανανεωμένη ιστοσελίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας, η οποία φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο αμφίδρομης επικοινωνίας και γνώσης σ’ ένα εργασιακό και επιστημονικό περιβάλλον που διαρκώς αλλάζει και εξελίσσεται.

Η νέα ιστοσελίδα είναι λειτουργικά αναβαθμισμένη και αισθητικά βελτιωμένη.

Οι συνάδελφοι δεν θα ανακαλύψουν μόνο τη χρησιμότητά της σε ζητήματα όπως την έκδοση και αποστολή δικαιολογητικών, αλλά θα ενημερώνονται άμεσα, έγκαιρα και ουσιαστικά για ό,τι αφορά στο Σύλλογο, την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και οτιδήποτε νέο σχετικά με τα εργασιακά μας ζητήματα. Μέσω του Forum καθίσταται δυνατή η αμεσότερη επικοινωνία μεταξύ των μελών του Συλλόγου.

Οι πολίτες και οι επισκέπτες της Ηλείας θα μπορούν να βρίσκουν πιο εύκολα τον οδοντίατρο που επιθυμούν και θα ενημερώνονται για θέματα οδοντιατρικής φύσεως, για τις εφημερίες των οδοντιάτρων στις αργίες, αλλά και τις θέσεις του Συλλόγου για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Ηλεία.

Με ευχαρίστηση αναμένουμε τις δικές σας παρατηρήσεις, ιδέες και προτάσεις που θα κάνουν την ιστοσελίδα μας πληρέστερη και πιο φιλική.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ο. Σ. ΗΛΕΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αλέκος Γαλανόπουλος